huisje(s) in niedersfeld

prijzen

 

Onze prijzen zijn all-inclusive.
Dat betekent dat wij u niets extra’s in rekening brengen nadat u bij ons geboekt heeft en u de prijzen dus vooraf heeft gezien. Geen toeslagen. Geen nare verrassingen.
U betaalt bij uw boeking de huur van het appartement en het linnengoed, de eindschoonmaak en de toeristenbelasting. Deze laatste is verplicht door de gemeente. U betaalt deze direct bij uw reservering. Verder zijn er voor u geen kosten meer.
Aan boekings- of administratiekosten doen wij niet.
Kortom: alles staat klaar voor een heerlijke vakantie, dus ook vaatwasblokjes, zachte wollige plaids op de bank en gratis Wifi.

Borg

Wij bieden u graag een heerlijk weekend. Daarom hebben wij bij het inrichten van ons appartement gekozen voor nét dat beetje extra, zoals regelmatig nieuwe matrassen, beddengoed van goede kwaliteit, badlakens in plaats van mini-handdoeken, fatsoenlijke pannen, en regelmatige ‘touch ups’.
Om misbruik te voorkomen, blijkt het helaas toch nodig om een borg te vragen. Deze bedraagt 100 euro. Uiteraard krijgt u deze bij goed gastschap binnen een week na vertrek weer teruggestort. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Energie en water

Onze prijzen zijn inclusief het gebruik van water en energie.
Omdat er in Niedersfeld geen gas voorhanden is en alles via (dure) elektriciteitsmeters wordt berekend, vragen wij u om met respect met energie om te gaan.
Exorbitant verbruik wordt verrekend met uw borg.

Wassen en drogen

In de woning, één trap onder ons appartement, treft u een gemeenschappelijke wasruimte. Hier kunt u tegen betaling (2 euro muntstuk) gebruik maken van een wasmachine en een droger.

Is ons appartement al bezet?

Informeer dan toch even. Wellicht kunnen wij u een alternatief aanbieden of is er sprake van een annulering.